Artikels

Zulzeekse Feesten

Golden Earring headliner op Zulzeekse Feesten

Kluisbergen • Organisatiebureau Pete’s Promotions en vzw Parochiale Werken organiseren op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli de zevende editie van de Zulzeekse Feesten in Kluisbergen. Ze pakken dit jaar uit met een grotere festivaltent, een goedgevulde familiedag, een dorpsfuif en enkele straffe namen op de affiche, waaronder Golden Earring. De opbrengst zal gebruikt worden om de werking van de parochiezaal van Zulzeke te garanderen.

De Zulzeekse Feesten beginnen dit jaar met de MidSummer-party op vrijdag 27 juli. Vooral jongeren zullen die dag aan hun trekken komen met optredens van onder andere Van Echelpoel en Gunther D van Studio Brussel. Ook twee toppers van het voorbije United Dancefestival tekenen present : Replay maar ook DJ Snapback en DJ Frequency die een exclusieve duo DJ-set zullen spelen.  

Op zaterdag 28 juli gaat het feest verder met Zulzeke Live. Het hoogtepunt van de avond moet het optreden van de Nederlandse band Golden Earring zijn, maar ook The Kids en coverband Les Truttes komen het publiek vermaken. De Vlaamse punkband The Kids en frontman Ludo Mariman mogen om 19u45 Zulzeke Live openen. Om 21u30 is het de beurt aan de Nederlandse oerrockers van Golden Earring die hits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the Lady Smiles’ op het publiek zullen loslaten. Om middernacht maken Les Truttes hun opwachting met hun nieuwste show ‘The People’s Party’. Wat in 1996 begon als een éénmalige grap is twintig jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde, want covers brengen is één ding maar ze met dezelfde energie en overgave spelen als Les Truttes is vrijwel ongezien. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen onnavolgbaar en uniek.

Zondag staan naast muziek een barbecue en de tweede editie van de adventure run op het programma. Dit jaar zal het zes kilometer lange parcours nog spectaculairder zijn. Het wordt een combinatie tussen een Color Run, obstakelrun en een spel zonder grenzen. Er is die dag ook aandacht voor de kinderen met muziek van Ghost Rockers, zij brengen één van hun enige optredens in de regio. De avond evolueert vervolgens naar een dorpsfuif met de Kwaremont Brodders, Remastered2Dj’s en Les Folles de Gand. Het feit dat Les Folles de Gand twintig jaar bestaat, zal dit optreden ongetwijfeld nog specialer maken.

De toegang tot het festival bedraagt voor de MidSummer-party op vrijdag slechts € 7. Voor de nacht van de 30-plussers op zaterdag betaal je € 25 plus reservatiekosten. Tickets voor de kidsavond op zondag kosten € 10. Nieuw dit jaar zijn de combitickets, deze kosten slechts € 30. Dit ticket geldt het volledige weekend.

Toegevoegd op 03.07.2018

Categorie: Event

Auteur: Fabrice Donkerwolcke

contacteer ons

telefoonicoon.png+32 (0)55 600 630 mailicoon.pnginfo@randeevoe.be facebookicoon.pngRandeevoe
Sint-Martensstraat 10 - 9600 Ronse