Artikels

Lekker Shoppen

Unie der Handelaars gaat Lekker Shoppen

Ronse • Het evenement Lekker Shoppen van de Unie der Handelaars Ronse werd vorig jaar om evidente redenen geschrapt en was dit jaar voorzien op 17 april. Jammer, maar helaas. Een nieuwe poging is voorzien op 6, 7 en 8 mei. Commissievoorzitter Geert Van Den Hende en voorzitter Willy De Praeter hopen dat volharding dan wordt beloond.

Derde keer goede keer voor ‘Lekker Shoppen’, is dat het uitgangspunt ?

“We zijn voorzichtig geworden, net zoals iedereen. Nadat we vorig jaar ons initiatief moesten afgelasten, waren we dit jaar toch uitgegaan van een herkansing op 17 april. Toen bleek dat we de organisatie opnieuw moesten uitstellen, hebben we geopteerd voor een nieuwe en hopelijk haalbare formule. We hebben ‘Lekker Shoppen’ nu verspreid over drie dagen: 6, 7 en 8 mei.”

En aan wat voor lekkers mag de shopper zich op die dagen in Ronse verwachten ?

“Wie dan komt winkelen in Ronse maakt kans op mooie prijzen in de vorm van waardebonnen. De klanten krijgen bij hun aankoop bij de deelnemende handelaars namelijk een doosje met 2 pralines. In sommige van die doosjes zitten ook prijzen, in totaal voor zo’n 1.000 euro. 

Op zaterdag 8 mei is er in de loop van de namiddag bovendien heel wat animatie voorzien, zowel straatanimatie als mobiele muzikale animatie. We hebben van 14 tot 17 uur de wereldberoemde Marino Punk en van 15 tot 18 uur de driekoppige formatie The Floaters. Daarnaast brengt Butlers Vannix animatie op hoog niveau, want op stelten. De volslanke Shopping Lady, met haar onhandige echtgenoot, zorgt dan weer voor veel humor. Ook boerin Miep uit het Limburgse Siebengewald zal, getooid in haar groene loden mantel, niet onopgemerkt voorbijwandelen.

Verder voorzien we nog levende Smarties die gratis doosjes uitdelen aan de passanten.”

De deelnemende handelaars herken je aan een zogenaamd immobord aan hun vitrine.


MEER INFO
6, 7 en 8 mei
Winkelstraten Ronse
Unie der Handelaars van Ronse

Toegevoegd op 01.05.21

Categorie: Event

Auteur: Geert Desmytere

contacteer ons

telefoonicoon.png+32 (0)491 25 99 62 mailicoon.pnginfo@randeevoe.be facebookicoon.pngRandeevoe 
Spilthoorestraat 67 - 9770 Kruisem